Regionale Hoornvliesmiddag

Op maandag 11 november 2023 organiseerde de Hoornvlies Patiëntenvereniging in samenwerking met RadboudUMC en Visser Contactlenzen een informatieve regionale hoornvliesmiddag.

Hoornvliesmiddag Visser Contactlenzen

Hieronder blikken we terug op een zeer geslaagde middag in Nijmegen.

Oogartsen en corneaspecialisten Siamak Nobacht en Gergely Losonczy van het Radboudumc en #TeamVisser Optometrist en Contactlensspecialist Michaella Sas-Meertens deelden op een laagdrempelige manier waardevolle informatie over hoornvliesziekten, behandelmogelijkheden, ontwikkelingen en nieuwe technieken.

Er kwamen heel wat vragen naar boven bij de deelnemers. Bijvoorbeeld vragen over de verschillen tussen full en mini scleralenzen, verschillende soorten vloeistoffen, vernieuwingen op het gebied van materiaal van lenzen. Maar ook over vergoedingen en verdere kosten van medische lenzen. Daarnaast kwam er ook de vraag of lenzen de hoornvliezen platdrukken om achteruitgang tegen te gaan. Dat is niet zo en dat kon Michaella goed uitleggen aan de hand van verschillende dia’s.

Heeft u een hoornvliesaandoening en bent u benieuwd wat Visser Contactlenzen voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via 088 900 80 80 of info@vissercontactlenzen.nl

Gerelateerde artikelen

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.