In De Telegraaf: Beter zien met medische lenzen

Nelly van Leur: „Foto’s maken is mijn lust en mijn leven. Dankzij speciale lenzen heb ik gelukkig nog aanvaardbaar zicht en scherpte.” FOTO RIAS IMMINK (De Telegraaf, 3 juni 2024)

Lees het artikel
Afbeelding voor In De Telegraaf: Beter zien met medische lenzen

We zijn verheugd om een bijzonder verhaal te delen dat recentelijk is verschenen in De Telegraaf. Nelly van Leur, een cliënt van Esther-Simone Visser, heeft haar ervaring gedeeld over hoe medische contactlenzen haar leven hebben veranderd.

Nelly van Leur, een 65-jarige fotograaf uit Cuijk, kreeg op jonge leeftijd te maken met de oogziekte lattice cornea dystrofie (LCD). Deze genetische aandoening veroorzaakte ernstige vertroebeling van haar hoornvliezen, waardoor ze langzaam haar zicht verloor. Ondanks tien hoornvliestransplantaties bleef ze worstelen met afstoting van de donorhoornvliezen.

Dankzij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van scleralenzen, heeft Nelly haar zicht en kwaliteit van leven aanzienlijk kunnen verbeteren. Esther-Simone Visser heeft Nelly gedurende dit traject begeleid. De scleralenzen bieden Nelly een veel helderder zicht en minder vertekening.

Deze lenzen zijn een revolutionair stukje techniek die het hoornvlies niet raken maar overbruggen, wat bijzonder waardevol is bij diverse hoornvliesafwijkingen en ernstig droge ogen. Deze doorbraken illustreren het innovatieve werk van Visser Contactlenzen en hun voortdurende inzet voor de ontwikkeling van specialistische lenzen die het leven van mensen met oogziekten kunnen verbeteren.

Nelly’s verhaal is een inspiratiebron voor velen en benadrukt het belang van voortdurende innovatie en samenwerking binnen de oogheelkunde. We zijn trots om deel uit te maken van dit levensveranderende proces en zullen ons blijven inzetten om de best mogelijke zorg en oplossingen te bieden aan onze cliënten.

Lees hier het volledige artikel uit de Telegraaf voor meer details over Nelly’s reis en de baanbrekende ontwikkelingen op het gebied van medische contactlenzen.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en ontwikkelingen op onze website!

Gerelateerde artikelen

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.