Contact opnemen

Visser Contactlenzen

St. Annastraat 93

6524 EJ Nijmegen

088 900 80 80
Bestelformulier vloeistoffen info@vissercontactlenzen.nl

Hieronder vindt u links naar de formulieren die u op deze website direct kunt invullen. Wij verzoeken u vriendelijk de formulieren te gebruiken voor het doel waar ze voor bedoeld zijn. Het bestelformulier is voor het bestellen van vloeistoffen, het contactformulier voor het benaderen van ons servicebureau, het wijzigingsformulier voor het doorgeven van wijzigingen van uw gegevens, het klachtenformulier voor het melden van een klacht en het opzegformulier voor het beëindigen van uw Visser Serviceabonnement. Middels het invullen van het Jaaroverzicht formulier kunt u een jaaroverzicht aanvragen.

Veelgestelde vragen

    • Heeft u een Visser Serviceabonnement? Voor bestellingen onder de € 30,- brengen wij € 7,95 in rekening. Voor bestellingen boven de € 30,- betaalt u geen verzendkosten.
    • Heeft u geen Visser Serviceabonnement? Dan betaalt u altijd € 7,95 verzendkosten per bestelling.
  • Wij streven ernaar om vloeistoffen die vóór 12.00 uur worden besteld, diezelfde dag nog te versturen, samen met de bijbehorende factuur. Wanneer er onduidelijkheden zijn met betrekking tot uw bestelling, dan probeert ons servicebureau diezelfde dag nog telefonisch contact met u op te nemen.

    Vanwege het wereldwijde gebrek aan productiecapaciteit kan het zijn dat u langer op uw bestelde artikelen moet wachten dan gebruikelijk. Wij proberen bij langere levertijden altijd een alternatief product aan te bieden.

  • Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te verzetten als de eerder gemaakte afspraak u niet meer uitkomt. Graag verzoeken wij u dit tijdig aan ons te melden, uiterlijk 24 uur van tevoren, via telefoonnummer 088 900 80 80. Wanneer u een afspraak bij ons maakt, reserveren wij tijd voor u. Zegt u een afspraak niet of niet tijdig af, dan zijn wij helaas genoodzaakt € 33,50 in rekening te brengen.

  • Op dit moment kan dat nog niet. We werken er hard aan om dit in de nabije toekomst mogelijk te maken.

  • Als wij persoonsgegevens moeten opslaan, gebeurt dit altijd binnen een sterk beveiligde omgeving. Als u onze website formulieren invult, gebruiken wij uw persoonsgegevens alleen om contact met u op te nemen. Het kan voorkomen dat wij uw geboortedatum nodig hebben om er zeker van te zijn dat wij de juiste gegevens erbij halen. In onze privacyverklaring leest u hier meer over.

Staat uw vraag er niet tussen?