Contact opnemen

Visser Contactlenzen

St. Annastraat 93

6524 EJ Nijmegen

088 900 80 80 Bestelformulier vloeistoffen

Veelgestelde vragen

  • De portokosten bij een bestelling bedragen € 6,95. Cliënten met een Visser Serviceabonnement betalen geen portokosten wanneer het orderbedrag hoger is dan € 30,00.

  • Wij streven ernaar om vloeistoffen die vóór 12.00 uur worden besteld, diezelfde dag nog te versturen, samen met de bijbehorende factuur. Wanneer er onduidelijkheden zijn met betrekking tot uw bestelling, dan probeert ons servicebureau diezelfde dag nog telefonisch contact met u op te nemen.

    Vanwege de wereldwijde COVID-19 beperkingen kan het zijn dat de levertijd van uw lenzen en/of vloeistoffen langer is dan dat u gewend bent. Onze leveranciers zijn wereldwijd gevestigd en volgen de richtlijnen op die in het desbetreffende land gelden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

  • Op dit moment kan dat nog niet. We werken er hard aan om dit in de nabije toekomst mogelijk te maken.

  • Als wij persoonsgegevens moeten opslaan, gebeurt dit altijd binnen een sterk beveiligde omgeving. Als u onze website formulieren invult, gebruiken wij uw persoonsgegevens alleen om contact met u op te nemen. Het kan voorkomen dat wij uw geboortedatum nodig hebben om er zeker van te zijn dat wij de juiste gegevens erbij halen. In onze privacyverklaring leest u hier meer over.

Staat uw vraag er niet tussen?