Bestelformulier vloeistoffen

Is uw vloeistof (bijna) op en wilt u nieuwe bestellen? Door onderstaand formulier in te vullen zorgen wij ervoor dat de door u gewenste vloeistof zo spoedig mogelijk wordt opgestuurd naar uw huisadres. In het formulier kunt u ook een afwijkend bezorgadres opgeven. Informatie over portokosten vindt u in de Veelgestelde vragen onderaan deze pagina.

Prijslijst

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.

Veelgestelde vragen

 • Wij streven ernaar om vloeistoffen die vóór 12.00 uur worden besteld, diezelfde dag nog te versturen, samen met de bijbehorende factuur. Wanneer er onduidelijkheden zijn met betrekking tot uw bestelling, dan probeert ons servicebureau diezelfde dag nog telefonisch contact met u op te nemen.

  Vanwege het wereldwijde gebrek aan productiecapaciteit kan het zijn dat u langer op uw bestelde artikelen moet wachten dan gebruikelijk. Wij proberen bij langere levertijden altijd een alternatief product aan te bieden.

 • De portokosten bij een bestelling bedragen € 6,95. Cliënten met een Visser Serviceabonnement betalen geen portokosten wanneer het orderbedrag hoger is dan € 30,-.

 • Als wij persoonsgegevens moeten opslaan, gebeurt dit altijd binnen een sterk beveiligde omgeving. Als u onze website formulieren invult, gebruiken wij uw persoonsgegevens alleen om contact met u op te nemen. Het kan voorkomen dat wij uw geboortedatum nodig hebben om er zeker van te zijn dat wij de juiste gegevens erbij halen. In onze privacyverklaring leest u hier meer over.

 • Als u bij aflevering van een postpakket niet thuis was, deed PostNL tot 1 juli 2022 een briefje in de bus om u te laten weten waar het pakket gebleven was (bijvoorbeeld terug naar het depot, bij de buren, bij een afhaalpunt). Deze service is per 1 juli 2022 stopgezet. Als u een PostNL account heeft, krijgt u per e-mail of via de app een bericht. Als u geen PostNL account heeft en PostNL geen e-mail adres of telefoonnummer van u heeft dan wordt er nog wel een briefje achtergelaten. Ook bij medische zendingen wordt er nog een brief achtergelaten. Wij vragen u vriendelijk hier rekening mee te houden als u op een bestelling van Visser Contactlenzen zit te wachten. U kunt de PostNL app gratis downloaden in de Play Store (Android-apparaten) of in de App Store (iPad/iPhone).

Staat uw vraag er niet tussen?

Beschikbaarheid vloeistoffen per 24/03/2023

Niet leverbaar:

 • Eye Doctor Oogmaskers. Alternatief is Blepha Eyebag.
 • Cellumed. Alternatief: Vismed Classic.

Uit assortiment:

 • Bausch&Lomb Sensitive Eyes Saline Solution. Alternatief: Saline C
 • Oté One Step 100 ml starter
 • EyeCure maskers
 • Easysept starter