• St. Annastraat 93
  • 6524 EJ Nijmegen
  • 088 900 80 80
  • Lettergrootte

Bestelformulier vloeistoffen

Is uw vloeistof (bijna) op en wilt u graag nieuwe bestellen? Door onderstaand formulier in te vullen zorgen wij ervoor dat de door u gewenste vloeistof zo spoedig mogelijk wordt opgestuurd naar uw huisadres. Indien u uw vloeistof bezorgd wilt hebben op een ander adres dan bij ons bekend is, dan verzoeken wij u dit aan te geven in het formulier.

Levertijd
Wij streven ernaar om vloeistoffen die vóór 12.00 uur worden besteld, diezelfde dag nog te versturen, samen met de bijbehorende factuur. Wanneer er onduidelijkheden zijn met betrekking tot uw bestelling, dan probeert ons servicebureau diezelfde dag nog telefonisch contact met u op te nemen. Indien u dan niet bereikbaar bent, kan dit de levertijd vertragen.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat de levertijden rond de Kerstperiode wat langer duren. Wij raden u aan om vloeistofbestellingen die u vóór Kerst binnen wilt hebben, uiterlijk half december te plaatsen.

Portokosten
Houdt u rekening mee dat er portokosten in rekening worden gebracht. Deze bedragen € 3,95 of € 6,95, afhankelijk van de afmeting van de artikelen. Cliënten met een medisch abonnement (VSM) betalen geen portokosten wanneer het orderbedrag hoger is dan € 35,00.