Bestelformulier vloeistoffen

Is uw vloeistof (bijna) op en wilt u nieuwe bestellen? Vul onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat u uw vloeistof zo spoedig mogelijk ontvangt. Zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvangt u een e-mail met een track & trace. Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen onderaan deze pagina of neem contact met ons op.

Prijslijst

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.

Veelgestelde vragen

  • Wij streven ernaar om vloeistoffen die vóór 12.00 uur worden besteld, diezelfde dag nog te versturen, samen met de bijbehorende factuur. Wanneer er onduidelijkheden zijn met betrekking tot uw bestelling, dan probeert ons servicebureau diezelfde dag nog telefonisch contact met u op te nemen.

    Vanwege het wereldwijde gebrek aan productiecapaciteit kan het zijn dat u langer op uw bestelde artikelen moet wachten dan gebruikelijk. Wij proberen bij langere levertijden altijd een alternatief product aan te bieden.

    • Heeft u een Visser Serviceabonnement? Voor bestellingen onder de € 30,- brengen wij € 7,95 in rekening. Voor bestellingen boven de € 30,- betaalt u geen verzendkosten.
    • Heeft u geen Visser Serviceabonnement? Dan betaalt u altijd € 7,95 verzendkosten per bestelling.
  • Als wij persoonsgegevens moeten opslaan, gebeurt dit altijd binnen een sterk beveiligde omgeving. Als u onze website formulieren invult, gebruiken wij uw persoonsgegevens alleen om contact met u op te nemen. Het kan voorkomen dat wij uw geboortedatum nodig hebben om er zeker van te zijn dat wij de juiste gegevens erbij halen. In onze privacyverklaring leest u hier meer over.

  • Als u bij aflevering van een postpakket niet thuis was, deed PostNL tot 1 juli 2022 een briefje in de bus om u te laten weten waar het pakket gebleven was (bijvoorbeeld terug naar het depot, bij de buren, bij een afhaalpunt). Deze service is per 1 juli 2022 stopgezet. Als u een PostNL account heeft, krijgt u per e-mail of via de app een bericht. Als u geen PostNL account heeft en PostNL geen e-mail adres of telefoonnummer van u heeft dan wordt er nog wel een briefje achtergelaten. Ook bij medische zendingen wordt er nog een brief achtergelaten. Wij vragen u vriendelijk hier rekening mee te houden als u op een bestelling van Visser Contactlenzen zit te wachten. U kunt de PostNL app gratis downloaden in de Play Store (Android-apparaten) of in de App Store (iPad/iPhone).

Staat uw vraag er niet tussen?

PostNL app
Tip: Dowload de PostNL app. In de PostNL app ziet u het aflevermoment van uw pakket. Komt het u niet uit? Dan kunt u in de app een ander aflevermoment kiezen.

Leveren op een PostNL pakketpunt niet mogelijk
Helaas is het niet mogelijk om uw bestelling te laten leveren bij een PostNL pakketpunt.