Contactformulier

Voor vragen of opmerkingen kunt u onderstaand contactformulier invullen. Indien u een afspraak wilt maken, verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 088 900 80 80.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.

Veelgestelde vragen

  • Als wij persoonsgegevens moeten opslaan, gebeurt dit altijd binnen een sterk beveiligde omgeving. Als u onze website formulieren invult, gebruiken wij uw persoonsgegevens alleen om contact met u op te nemen. Het kan voorkomen dat wij uw geboortedatum nodig hebben om er zeker van te zijn dat wij de juiste gegevens erbij halen. In onze privacyverklaring leest u hier meer over.

  • Bijna iedereen kan contactlenzen dragen. Van jonge kinderen tot mensen die al een hoge leeftijd bereikt hebben. Er zijn zoveel verschillende soorten lenzen dat zelfs de meest ‘moeilijke’ ogen vaak toch lenzen kunnen verdragen. Sommige oogafwijkingen kunnen ook alleen met lenzen gecorrigeerd worden; de zogenaamde medische indicaties. Belangrijk is dat iemand goed voor de lenzen kan zorgen. Ook als u vroeger al lenzen geprobeerd heeft maar er niet aan kon wennen, wil dat niet zeggen dat er voor u helemaal geen mogelijkheden zijn. Er is veel veranderd in de afgelopen jaren. Komt u er gerust eens over praten.

Staat uw vraag er niet tussen?