• St. Annastraat 93
  • 6524 EJ Nijmegen
  • 088 900 80 80
  • Lettergrootte

Vakantielenzen

Om veilig en comfortabel contactlenzen te kunnen dragen is hygiëne van groot belang. Op vakantie zijn de hygiënische omstandigheden niet altijd optimaal. Droog daarom na het handen wassen uw handen altijd goed af. Daarnaast adviseren wij u een goed afsluitende duik- of zwembril te dragen als u gaat zwemmen.

Unieke aanbieding

Om u tijdens uw vakantie te kunnen laten genieten van het veilig en comfortabel dragen van contactlenzen hebben wij een unieke aanbieding  voor u.  In de periode van 1 mei tot en met 31 augustus 2019 kunt u tegen een zeer voordelige prijs voor beide ogen daglenzen aanschaffen*. Deze daglenzen zijn gemaakt van het best verkrijgbare materiaal en hebben bovendien een UV-bescherming voor uw ogen.

€ 45,00 per 30 paar daglenzen (voor abonnementhouders)
€ 55,00 per 30 paar daglenzen (wanneer u geen abonnement bij ons heeft)

Informeer bij ons of uw sterkte binnen het leverbereik van deze unieke aanbieding valt. De aanbieding geldt niet voor multifocale daglenzen.

Vakantielenzen bestellen

Wilt u vakantielenzen bestellen, dan kunt u onderstaand formulier invullen of contact opnemen met ons servicebureau. Bent u nog niet bekend bij ons? Dan verrichten wij eerst een oogmeting bij u. Op die manier weten we zeker dat we de juiste lenzen bestellen.

*Maximaal één 30-pack daglenzen per oog. Deze actie geldt niet voor multifocale daglenzen.

Bestel nu uw vakantielenzen