• St. Annastraat 93
  • 6524 EJ Nijmegen
  • 088 900 80 80
  • Lettergrootte

Visser Serviceabonnement

Draagcomfort van contactlenzen gecombineerd met betaalgemak en dat voor een gunstige prijs? Met een Visser Serviceabonnement bent u hiervan verzekerd.

Afhankelijk van het soort lenzen dat u draagt, betaalt u een bepaald bedrag per maand. Wat u voor dit bedrag ontvangt, is afhankelijk van het type abonnement, maar met beide typen ontvangt u hoge kortingen op onze producten en diensten.

Onze contactlensspecialisten/optometristen adviseren u graag wat voor u het best passende abonnement is. Uiteraard is de keuze aan u of u wilt deelnemen aan een van de abonnementen. Doet u dit liever niet, dan betaalt u het totale bedrag voor uw lenzen en de oogzorg in één keer.

Lees hier alles over de verschillende typen abonnementen. Download hier de algemene voorwaarden van ons Visser Serviceabonnement.

Abonnement voor zachte lenzen

Draagt u zachte lenzen, dan kunt u kiezen uit het Visser Serviceabonnement A of B.

Visser Serviceabonnement A (VSA)

Met dit abonnement betaalt u een gering bedrag per maand, waarvoor u onbeperkt alle noodzakelijke contactlens-gerelateerde oogzorg ontvangt. Bij vervanging van uw lenzen, maar ook bij breuk en verlies, ontvangt u een royale korting op de aanschaf van nieuwe lenzen. Ook de vloeistoffen en onze overige diensten ontvangt u tegen een sterk gereduceerde prijs.

Draagt u uw contactlenzen niet iedere dag, dan is VSA voor u de voordeligste optie. U ontvangt halfjaarlijks van ons een controleoproep. Nadat de controle heeft plaatsgevonden, bepaalt u zelf of u nieuwe lenzen wilt bestellen.

Een VSA-abonnement sluit u al af vanaf € 16,65 per maand. Het uiteindelijke maandbedrag is afhankelijk van het type lenzen dat u draagt/gaat dragen.

Besluit u na de passing een abonnement af te sluiten, dan ontvangt u direct al korting op uw contactlenzen.

Visser Serviceabonnement B (VSB)

Met dit abonnement betaalt u een maandelijks bedrag waarvoor u, net als in VSA, onbeperkt alle noodzakelijke contactlensgerelateerde oogzorg ontvangt en een korting op de contactlenzen, vloeistof en onze overige diensten. Het verschil met VSA is dat in dit abonnement de lenzen bij de prijs zijn inbegrepen.

Draagt u uw lenzen iedere dag, dan is VSB voor u het voordeligst. Met dit abonnement roepen wij u ieder half jaar op voor een nieuwe controleafspraak. Na deze controle worden uw lenzen weer besteld voor de halfjaarlijkse vervanging. U hoeft zich dus nergens meer om te bekommeren.

Het maandbedrag van het VSB-abonnement begint bij € 23,00. Het uiteindelijke maandbedrag is afhankelijk van het type lenzen dat u draagt/gaat dragen. Bent u jonger dan 22 jaar, dan ontvangt u € 5,00 korting op de abonnementsprijs.

Besluit u na de passing een abonnement af te sluiten, dan kunt u de contactlenzen direct binnen het abonnement, en dus mét korting, aanschaffen.

Abonnement voor vormstabiele lenzen

Draagt u vormstabiele lenzen, dan heeft u de keuze uit het Visser Serviceabonnement C of D.

Visser Servicabonnement C (VSC)

Met dit abonnement betaalt u een bedrag per maand, waarvoor u onbeperkt alle noodzakelijke contactlens-gerelateerde oogzorg ontvangt. Bij vervanging van uw lenzen, maar ook bij breuk en verlies, ontvangt u op de aanschaf van nieuwe lenzen een korting van minimaal 50%. Ook de vloeistoffen en onze overige diensten ontvangt u tegen een gereduceerde prijs.

Doet u langer dan één jaar met uw vormstabiele lenzen, dan is VSC voor u waarschijnlijk het voordeligst. Met dit abonnement bepaalt u zelf wanneer u uw lenzen vervangt.

Een VSC-abonnement sluit u al af vanaf € 10,30 per maand. Het uiteindelijke maandbedrag is afhankelijk van het type lenzen dat u gaat dragen.

Besluit u na de passing een abonnement af te sluiten, dan ontvangt u direct al korting op uw contactlenzen.

Visser Serviceabonnement D (VSD)

Voor dit abonnement betaalt u een hoger maandbedrag dan voor VSC. Hiervoor ontvangt u echter jaarlijks nieuwe lenzen en natuurlijk ook onbeperkt alle noodzakelijke contactlensgerelateerde oogzorg. Daarnaast ontvangt u ook nog eens een korting op de vloeistof en onze overige diensten.

Het zou kunnen dat uw contactlensspecialist u om een bepaalde reden adviseert om de lenzen elk jaar te vervangen. Het VSD abonnement zou dan voor u de meest gunstige optie zijn. Minimaal eens per jaar roepen wij u op voor een oogcontrole. Na deze controle worden uw lenzen weer besteld voor de jaarlijkse vervanging. U hoeft zich dus nergens meer om te bekommeren.

Het maandbedrag van het VSD-abonnement begint bij € 19,00. Het uiteindelijke maandbedrag is afhankelijk van het type lenzen dat u gaat dragen. Bent u jonger dan 22 jaar, dan ontvangt u € 5,00 korting op de abonnementsprijs.

Besluit u na de passing een abonnement af te sluiten, dan ontvangt u direct al korting op uw contactlenzen.

Nachtlenzen

Voor nachtlenzen hanteren we een aparte abonnementsvorm. Informatie hierover vindt u bij de informatie over nachtlenzen.

Abonnement medisch

Wanneer u op medische indicatie contactlenzen draagt, dan worden uw lenzen in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar. De kosten voor het controleren van de lenzen door Visser Contactlenzen komen helaas niet in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Dit geldt ook voor de vloeistoffen die u eventueel nodig heeft. Hiervoor kunt u een medisch abonnement bij ons afsluiten. U betaalt dan € 6,65 per maand via een doorlopende SEPA-incasso. Als u een abonnement bij ons heeft, hoeft u de controles niet meer los af te rekenen en krijgt u tevens korting op de vloeistof.