Expertise

Visser Contactlenzen is een familiebedrijf met een team van voornamelijk optometristen die allen gespecialiseerd zijn in het aanmeten van contactlenzen. Vele oogartsen vertrouwen op onze deskundigheid wanneer zij voor hun patiënten een toepassing of oplossing in de vorm van contactlenzen zoeken.

Onze specialisten
Afbeelding voor Bewezen kwaliteit

Bewezen kwaliteit

Het is onze missie om wereldwijd toonaangevend te zijn in het veilig en comfortabel dragen van contactlenzen. Dit doen we met passie voor kwaliteit, voor de cliënt, voor het vak en voor Visser Contactlenzen. Direct bij de oprichting in 1977 is een duidelijke keuze gemaakt voor het leveren van topkwaliteit, zowel in onze producten als in advies en dienstverlening. We doen zaken met praktisch iedere leverancier van contactlenzen en lopen voorop bij ontwikkelingen. Onze specialisten leveren bijdragen aan oogonderzoeken en publiceren de resultaten.

Familiebedrijf

Ondanks de grote groei van Visser Contactlenzen is de organisatie nog steeds een echt familiebedrijf. Maar dan wel een familiebedrijf met de voordelen van een grote, stabiele organisatie. Dat zie je in alles terug. Zo staan we bij Visser Contactlenzen niet alleen achter, maar ook naast onze mensen. We zorgen voor een veilige – en zeer gezellige – werksfeer binnen een organisatie waar de lijntjes kort zijn en er geen sprake is van hiërarchie. We doen wat we zeggen, zeggen wat we doen en zorgen zo dat de zaken goed geregeld zijn.

Meer over #TEAMVISSER
Jeroen Mulder en Bert Drentje

Veelgestelde vragen

  • Visser Contactlenzen besteedt veel aandacht aan het aanmeten van en de nazorg bij contactlenzen. De modernste technieken worden hierbij toegepast. We staan vooraan bij nieuwe ontwikkelingen en doen veel onderzoek naar nieuwe producten, zodat we u altijd van de beste producten kunnen voorzien. Dit is ook de reden waarom we vaak worden geconsulteerd door cliënten vanuit het hele land, en zelfs het buitenland, die elders niet goed geholpen kunnen worden. Doordat we ons richten op kwaliteit en kennis kunnen we gedegen advies uitbrengen.

  • De gezondheid van uw ogen staat bij ons voorop. De oogarts is bij uitstek de deskundige als het gaat om de medische controle van het hele oog. Wij zullen ook niet aarzelen de oogarts of uw huisarts in te schakelen als ons dat nodig lijkt. Bovendien komen er veel cliënten bij ons die om medische redenen contactlenzen dragen. Dat kan vanwege allerlei oorzaken zijn, bijvoorbeeld een heel hoge afwijking, extreem droge ogen, littekens op het oog of een hoornvliestransplantaat. Wij vinden het belangrijk dat de ogen optimaal bekeken worden en onderling overleg tussen optometrist/contactlensspecialist en de oogarts draagt daaraan bij. De nauwe samenwerking is dus heel bewust gekozen omdat Visser Contactlenzen de nadruk legt op de totale kwaliteit.

  • Bij Visser Contactlenzen streven we de hoogste kwaliteit na. Bij ons vindt u voornamelijk HBO-opgeleide optometristen die allen volledig gespecialiseerd zijn in het aanmeten van contactlenzen. Om onze kwaliteit te allen tijde op peil te houden, steken wij veel energie in het continu opleiden en bijscholen van onze specialisten. Hoewel wij ons best doen om onze prijzen marktconform te houden, wordt in sommige gevallen onze expertise doorberekend in onze prijzen.

Staat uw vraag er niet tussen?

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.