Gezonde ogen

De gezondheid van uw ogen staat bij Visser Contactlenzen bovenaan. Onze specialisten werken volgens strakke protocollen en werken nauw samen met oogartsen. Aarzel niet als u klachten heeft aan uw ogen maar laat de specialist ernaar kijken.

Vloeistoffen
Was uw handen voor het inzetten van uw contactlenzen

Hygiëne

Voor het veilig dragen van contactlenzen is een goede hygiëne van het grootste belang. De belangrijkste regel is: er mag geen water in de houder of met de lens mee in het oog komen!

Veelgestelde vragen

  • Omgaan met contactlenzen is niet moeilijk. Vraagt u het eens aan iemand die al contactlenzen draagt. Het inzetten en uithalen van de lenzen is een handigheidje dat u snel genoeg onder de knie krijgt. Vooral in het begin is het belangrijk dat u daar rustig de tijd voor neemt. Bij Visser Contactlenzen oefenen we eerst samen met u, net zolang tot u zich zeker genoeg voelt om het thuis alleen te doen. Na een tijdje ontwikkelt u uw eigen routine en wordt het een eenvoudige handeling. Heeft u er in de praktijk toch nog problemen mee, dan kunt u altijd bij ons terugkomen om nog eens te oefenen. Juist de nazorg is een belangrijk argument om voor Visser Contactlenzen te kiezen.

  • Als u voor het eerst lenzen heeft besteld en deze lenzen zijn bij ons binnengekomen en gecontroleerd, dan bellen wij u op om een afspraak te maken voor een instructie. Tijdens deze instructie leert u de lenzen in te zetten, uit te halen en te verzorgen. De totale instructie neemt ongeveer een uur in beslag. Daar nemen we alle tijd voor, omdat wij vinden dat u vol zelfvertrouwen met het dragen van lenzen moet beginnen. De contactlenzen worden compleet geleverd, inclusief een handige starterset met lenshouder en vloeistof. Bovendien krijgt u duidelijke gebruiksinstructies mee, die u thuis nog eens op uw gemak kunt nalezen. Mochten er zich vragen of problemen voordoen, dan kunt u ons altijd bellen. Ook maken we direct een afspraak met u voor de eerste controle. Vooral in de beginperiode willen we uw ogen regelmatig controleren om er zeker van te zijn dat de gewenning goed verloopt en om eventuele vragen te beantwoorden.

Staat uw vraag er niet tussen?

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.