Passing

Tijdens een passing (ook wel aanmeting genoemd) meet de specialist uitgebreid uw ogen en wordt de sterkte van de lenzen bepaald. Aan de hand van de resultaten brengt onze specialist een advies uit over het voor u meest geschikte soort contactlenzen. De tarieven vindt u onderaan deze pagina bij de FAQ’s.

Plan een passing in

Traject proeflenzen

calendar

1. Bestellen

Na de passing worden proeflenzen besteld.
user-focus

2. Controle en instructie

Wanneer de proeflenzen binnen zijn, controleert de specialist hoe deze in uw ogen zitten. In veel gevallen krijgt u op dit moment ook een instructie, waarin u geleerd wordt hoe u de lenzen moet inzetten en uithalen. Dit hangt er onder andere van af of u al eerder vergelijkbare lenzen heeft gedragen. Tijdens de passing heeft de specialist samen met u bepaald of deze instructie nodig is.
lens

3. Nacontrole

Nadat u de proeflenzen circa twee weken heeft uitgeprobeerd, vindt er nog een nacontrole plaats. Als de lenzen goed bevallen en ze ook goed in uw ogen zitten, worden de definitieve lenzen voor u besteld. Bevallen de proeflenzen niet goed, dan krijgt u andere proeflenzen mee en volgt later wederom een nacontrole.

Veelgestelde vragen

  • In combinatie met een Visser Serviceabonnement is een passing meestal gratis. Hieronder staan de basisprijzen voor passingen van contactlenzen.

    Voor alle type contactlensaanpassingen: Een nieuwe passing = € 122,- / een her-aanpassing = € 82,-.

    Na het aanpas-traject kan er een abonnement afgesloten worden en vanaf dat moment zijn deze kosten inbegrepen binnen het abonnement.

Staat uw vraag er niet tussen?