Contactlenzen op maat

De specialisten van Visser Contactlenzen zijn ervan overtuigd dat iedereen baat heeft bij een goede aanmeting van contactlenzen. Of het nu gaat om contactlenzen op medische indicatie of een standaard zachte daglens. Elk oog is uniek en dient zorgvuldig bekeken te worden. Wilt u meer informatie over contactlenzen? Vul dan het formulier in.

Specialisten
Mees Sengers beachvolleyballer

De scleralens van Mees

Beachvolleyballer Mees Sengers (18) werd drie jaar geleden bijna blind aan één oog door de Acanthamoebe parasiet. Gelukkig genas hij, maar het hoornvlies was zwaar beschadigd. Dankzij een door optometrist Albert Donker aangemeten scleralens ziet Mees weer prima en kan hij gewoon weer beachvolleyballen! Samen met zijn vaste teampartner Dirk Boehlé is Mees hard op weg zich aan te sluiten bij de absolute wereldtop.
Ik wens graag meer informatie over:*
Ik geef Visser Contactlenzen toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en te verwerken. We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen.*

Veelgestelde vragen

  • Omgaan met contactlenzen is niet moeilijk. Vraagt u het eens aan iemand die al contactlenzen draagt. Het inzetten en uithalen van de lenzen is een handigheidje dat u snel genoeg onder de knie krijgt. Vooral in het begin is het belangrijk dat u daar rustig de tijd voor neemt. Bij Visser Contactlenzen oefenen we eerst samen met u, net zolang tot u zich zeker genoeg voelt om het thuis alleen te doen. Na een tijdje ontwikkelt u uw eigen routine en wordt het een eenvoudige handeling. Heeft u er in de praktijk toch nog problemen mee, dan kunt u altijd bij ons terugkomen om nog eens te oefenen. Juist de nazorg is een belangrijk argument om voor Visser Contactlenzen te kiezen.

  • Als u voor het eerst lenzen heeft besteld en deze lenzen zijn bij ons binnengekomen en gecontroleerd, dan bellen wij u op om een afspraak te maken voor een instructie. Tijdens deze instructie leert u de lenzen in te zetten, uit te halen en te verzorgen. De totale instructie neemt ongeveer een uur in beslag. Daar nemen we alle tijd voor, omdat wij vinden dat u vol zelfvertrouwen met het dragen van lenzen moet beginnen. De contactlenzen worden compleet geleverd, inclusief een handige starterset met lenshouder en vloeistof. Bovendien krijgt u duidelijke gebruiksinstructies mee, die u thuis nog eens op uw gemak kunt nalezen. Mochten er zich vragen of problemen voordoen, dan kunt u ons altijd bellen. Ook maken we direct een afspraak met u voor de eerste controle. Vooral in de beginperiode willen we uw ogen regelmatig controleren om er zeker van te zijn dat de gewenning goed verloopt en om eventuele vragen te beantwoorden.

  • De buitenzijde van scleralenzen is perfect rond. Hierdoor vallen de binnenkomende lichtstralen netjes op één punt op het netvlies. Daardoor is het beeld scherp, ongeacht hoe onregelmatig het hoornvlies daaronder is. Scleralenzen worden daarom vaak bij onregelmatig gevormde hoornvliezen toegepast, zoals bij keratoconus of een hoornvlies met littekens. Ook na een hoornvliestransplantatie kan een scleralens uitkomst bieden.

  • Als wij persoonsgegevens moeten opslaan, gebeurt dit altijd binnen een sterk beveiligde omgeving. Als u onze website formulieren invult, gebruiken wij uw persoonsgegevens alleen om contact met u op te nemen. Het kan voorkomen dat wij uw geboortedatum nodig hebben om er zeker van te zijn dat wij de juiste gegevens erbij halen. In onze privacyverklaring leest u hier meer over.

Staat uw vraag er niet tussen?

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.