Covid-19 beleid

Conform de richtlijnen van het RIVM en OVN (Optometristen Vereniging Nederland) worden onze spreekuren fysiek gehouden.

RIVM

Richtlijnen voor uw afspraak

Wanneer u naar een van onze vestigingen komt voor een afspraak, hechten wij daarbij erg aan uw en onze gezondheid en veiligheid. Wij verzoeken u daarom de onderstaande richtlijnen in acht te nemen.

  • Heeft u klachten die verband houden met Covid-19 (verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen en koorts)? Wij vragen u uw afspraak om te zetten in een telefonisch consult of te verplaatsen.
  • Bent u in contact geweest met een besmet persoon? Neem dan een zelftest af. Als de uitslag negatief is, kunt u gewoon langskomen.
  • Heeft u een afspraak op een ziekenhuislocatie? Dan verzoeken wij u de richtlijnen van het ziekenhuis te volgen.
  • In de wachtkamer verzoeken wij u 1,5 meter afstand te blijven houden.

Een afspraak maken

Een afspraak maakt u eenvoudig via telefoonnummer 088 – 900 80 80. Wilt u uw afspraak liever omzetten naar een telefonische afspraak? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact op of stuur een e-mail naar info@vissercontactlenzen.nl onder vermelding van uw voor- en achternaam, uw geboortedatum en de datum van uw afspraak. Kan uw afspraak niet doorgaan omdat u covid-19 klachten heeft of de zelftest een positief resultaat had? Neemt u dan contact met ons op om de afspraak te verplaatsen of om te zetten in een telefonisch consult.

Het belang van goede hygiëne

Verstandig en hygiënisch omgaan met contactlenzen was altijd al belangrijk, maar nu met het corona (COVID-19) virus willen we hier uitdrukkelijk aandacht op vestigen. Daarom hebben we hier nogmaals alle tips voor u op een rij gezet.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.