Stagiair(e)s

Als Visser Contactlenzen hechten wij veel waarde aan het opleiden van goede medische contactlensspecialisten. Daarom is er met enige regelmaat een stagiair(e) aanwezig binnen de praktijk. Hieronder staat een overzicht van stagiar(e)s die op dit moment op onze locaties werkzaam zijn.

Onze specialisten
NaamLocatie(s)Periode
Lydia de GreefEdeVanaf november 2023 – heden
Lars EussenMaastrichtVanaf februari 2024
Patrick CeelieAmsterdamVanaf februari 2024

Dit zijn allemaal 4e jaars optometrie studenten die in het laatste jaar van de opleiding diverse stages lopen in verschillende optometrische disciplines. Hij/zij heeft uitdrukkelijk geheimhoudingsplicht zoals ook uw optometrist die heeft. Hij/Zij zal zoveel als mogelijk betrokken zijn bij de diverse aspecten van het medische lenzen vak, dus u kunt hem/haar ‘overal’ tegenkomen. Van de aanpassing tot de instructie, maar ook tijdens telefonische spreekuren. Waar en wanneer mogelijk (in de fase van zijn/haar stage) zal hij/zij onder supervisie van de optometrist ook zelfstandig met u contact hebben en onderzoeken uitvoeren.

Indien u uitdrukkelijk wenst dat de stagiar(e) NIET aanwezig is bij zaken die u in de spreekkamer bespreekt, kunt u dit discreet vooraf bij de assistente aangeven.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.