Vakantielenzen actie

Ook tijdens de vakantie veilig en comfortabel contactlenzen dragen? Dat kan heel eenvoudig door gebruik te maken van daglenzen. Voor al onze cliënten hebben we ook dit jaar weer een zonnige aanbieding! Bestellen kan door ons servicebureau te bellen of een melding te maken bij uw praktijkassistent. Deze actie is geldig van 24 april tot en met 8 september 2023.

Contact

De aanbieding:

Twee 30-packs ACUVUE®  daglenzen voor € 45,- als u al een Visser Serviceabonnement heeft.
Twee 30 packs ACUVUE®  daglenzen voor € 55,- als u geen Visser Serviceabonnement heeft.
U kunt kiezen uit:

  • ACUVUE® OASYS 1-Day
  • ACUVUE® OASYS MAX 1-Day
  • ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM
  • 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM

Dit jaar kunt u ook de ACUVUE® OASYS MAX 1-Day daglenzen voor de speciale prijs bestellen. Deze nieuwe premium contactlens van Johnson & Johnson heeft een 60% blauw licht filter en de nieuwste tearstable technologie. Dit betekent dat u minder last heeft van schitteringen en uw ogen optimaal bevochtigd zijn. Voor alle type vakantielenzen geldt: maximaal twee 30-packs per cliënt.

Daglenzen op vakantie

Hygiënisch en veilig

Waarom is het verstandig om tijdens de vakantie daglenzen te gebruiken? Op vakantie zijn de hygiënische omstandigheden vaak niet optimaal. Denk aan vervuild zwemwater en een vochtige omgeving. Voor het comfortabel en veilig dragen van contactlenzen is een goede hygiëne erg belangrijk.

Over de levertijden

Wij houden ook dit jaar de vakantielenzen actie om ervoor te zorgen dat onze cliënten tijdens de vakantie veilig en comfortabel contactlenzen kunnen dragen. Wij willen u er wel op wijzen dat door wereldwijde leveringsproblemen het kan zijn dat de levering van torische daglenzen (daglenzen met een cilinder) wat langer duurt. De praktijkassistent kan dit toelichten.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.