Vakantielenzen actie

Profiteer nu van onze daglenzen actie en maak uw vakantie comfortabeler dan ooit.

Ook tijdens de vakantie veilig en comfortabel contactlenzen dragen? Dat kan heel eenvoudig door gebruik te maken van daglenzen. Voor al onze cliënten hebben we ook dit jaar weer een zonnige aanbieding! Bestellen kan door ons servicebureau te bellen of een melding te maken bij uw praktijkassistent. Deze actie is geldig van maandag 22 april tot en met vrijdag 6 september 2024.

Contact

Aanbieding

 • 30 paar MyDay daglenzen voor € 45,- als u al een Visser Serviceabonnement heeft.
 • 30 paar MyDay daglenzen voor € 55,- als u geen Visser Serviceabonnement heeft.

U kunt kiezen uit MyDay sferisch en torisch.

Voor alle type vakantielenzen geldt:

 • Maximaal 30 paar daglenzen (oftewel twee 30-packs) per cliënt.
 • Actie geldig voor cliënten die vormstabiele of zachte contactlenzen (twee wekelijks of maand) dragen.
 • De actie loopt van 22 april t/m 6 september 2024.

Waarom daglenzen?

Comfort & Gemak:

 • Dagelijks nieuwe lenzen: Start elke dag met frisse lenzen voor optimaal comfort.
 • Geen vloeistof nodig: Eenvoudig wegwerpen na gebruik. Perfect voor reizen zonder extra bagage én gemakkelijk een nieuwe en schone reservelens binnen handbereik.

Hygiëne & Veiligheid:

 • Hygiëne: Iedere dag starten met een schone en nieuwe lens betekent minimale risico’s, ideaal voor vele vakantiebestemmingen.
 • Veiligheid voorop: Wetenschappelijk bewezen1 lagere infectierisico’s, beschermen tegen vervuiling en irritatie.

Extra voordelen:

 • Minder allergieën: Dagelijks verse lenzen verminderen allergische reacties en verbeteren draagcomfort.
 • UV-bescherming: De ingebouwde UV filter beschermt uw ogen tegen schakelijke UV straling.*
 • Plastic neutraal: Door een samenwerking met Plastic Bank bieden wij de MyDay daglenzen plastic neutraal aan!**
Daglenzen op vakantie

Hygiënisch en veilig

Waarom is het verstandig om tijdens de vakantie daglenzen te gebruiken? Op vakantie zijn de hygiënische omstandigheden vaak niet optimaal. Denk aan vervuild zwemwater en een vochtige omgeving. Voor het comfortabel en veilig dragen van contactlenzen is een goede hygiëne erg belangrijk.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.

1. Stapleton F, Edwards K, Keay L, Naduvilath T, Dart JK, Brian G, Holden B. Risk factors for moderate and severe microbial keratitis in daily wear contact lens users. Ophthalmology. 2012 Aug;119(8): 1516-21. doi: 10.1016/j.ophtha. 2012.01.052. Epub 2012 Apr 21. PMID: 22521083.
*Waarschuwing: UV-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende UV-absorberende oogbescherming, zoals UV-absorberende brillen of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omringende gebied niet volledig bedekken.
**Plastic neutraliteit wordt vastgesteld door credits te kopen van Plastic Bank®. Een credit vertegenwoordigt de verzameling en omzetting van één kilogram plastic dat waterwegen kan bereiken of hiervoor bestemd kan zijn. CooperVision® koopt credits die gelijk zijn aan het gewicht van plastic in onze daglenzen. Het plastic van daglenzen wordt bepaald door het gewicht van plastic in de blister, de lens en de secundaire verpakking (buitenverpakking), inclusief laminaten, kleefstoffen en hulpstoffen (bijv. inkt).