• St. Annastraat 93
  • 6524 EJ Nijmegen
  • 088 900 80 80
  • Lettergrootte

Bestellen van vloeistoffen

In verband met het coronavirus kunt u, indien geen spoed, in ieder geval tot en met 6 april 2020 niet naar een vestiging van Visser Contactlenzen komen. U vraagt zich wellicht af hoe u in deze periode vloeistoffen kunt bestellen. Graag informeren wij u hierover.

Op onze website vindt u hier het “Bestelformulier vloeistoffen”. Vul dit formulier zo uitgebreid mogelijk in en geef altijd de hoeveelheid van de vloeistof die u wenst aan. Daarnaast kunt u bij de vraag “Wilt u de vloeistof laten bezorgen op uw huisadres” het antwoord “ja” aanvinken.

We willen u er wel op attenderen om bij voorkeur een bestelling te plaatsen van minimaal € 30,-. Indien u een kleinere order plaatst, dienen wij helaas portokosten in rekening te brengen.

Mocht het voor u echt niet mogelijk zijn om vloeistoffen via de website te bestellen dan is er een mogelijkheid om de vloeistoffen op te halen op onze vestiging in Nijmegen aan de St. Annastraat 93. Indien u hiervan gebruik wilt maken, stuurt u dan een e-mail naar info@vissercontactlenzen.nl. De assistentes zijn dan op de hoogte van uw komst.

Heeft u een afspraak staan de komende periode voor spoed of bandage dan wordt u gebeld door de assistentes. Heeft u een algemene controle afspraak staan, dan wordt u op het tijdstip van uw afspraak gebeld door uw Optometrist of Contactlensspecialist voor een telefonisch consult.

Komt u alstublieft niet naar een vestiging zonder telefonische afstemming.