• St. Annastraat 93
  • 6524 EJ Nijmegen
  • 088 900 80 80
  • Lettergrootte

Corona beleid

De laatste ontwikkelingen rondom het Corona virus heeft ons helaas doen besluiten om ingrijpende maatregelen te nemen. Afspraken die niet spoed of bandagelens gerelateerd zijn worden hierom niet langer fysiek uitgevoerd. Dit betekent voor u dat u op het tijdstip van uw afspraak gebeld wordt, op het bij ons bekende telefoonnummer, door uw Optometrist of Contactlensspecialist. Tijdens dit telefonische consult bepaalt de Optometrist/ Contactlensspecialist op welke termijn een nieuwe afspraak moet worden gepland. U hoeft hierbij niet naar de vestiging te komen.

Is uw afspraak spoed of bandagelens gerelateerd dan neemt de assistente contact met u op om u uit te nodigen toch naar de vestiging te komen. Heeft u echter luchtwegproblemen (hoesten, keelpijn, verkoudheid) of koorts (38 graden of hoger) geef dit dan direct aan bij de assistente en kom niet naar een vestiging. Samen met u wordt dan gekeken naar een passende oplossing.

Is uw afspraak niet spoed dan ontvangt u van ons een e-mail en sms bericht met daarin bovenstaande informatie nogmaals aangegeven.

Het kan zijn dat u meerdere berichten van ons ontvangt. Wordt u gebeld door de assistente, volg dan altijd deze berichtgeving op.

Wanneer u vragen heeft over uw afspraak bel dan naar nummer 088-9008080 of mail naar info@vissercontactlenzen.nl