• St. Annastraat 93
  • 6524 EJ Nijmegen
  • 088 900 80 80
  • Lettergrootte

NCC Congres 2022

Op zondag 26 en maandag 27 juni vindt het Nederlands Contactlens Congres (NCC) plaats in NH Veldhoven. Het NCC is een initiatief van de NAC (Nederlandse Associatie van Contactlensleveranciers) i.s.m. de ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging voor Contactlensspecialisten).

Het programma is bijzonder divers en enorm uitgebreid; van de Customer journey bij keratoconus tot de Contact Lens Evidence-based Academic Reports (CLEAR) tot Boobytraps in Myopia management en nog heel veel meer! De voertaal is zowel Nederlands als Engels. Manager Specialisten bij Visser Contactlenzen Jeroen Mulder is als programmadirecteur van het NCC erin geslaagd een bijzonder informatief geheel neer te zetten. Ook de optometristen bij Visser Contactlenzen Nienke Miltenburg-Soeters, Karolien Elving en Cor Oosting-Klock leveren een bijdrage aan het congres. Daarnaast is toekomstig collega-optometrist Imke Jacobs actief; zij verzorgt de lezing ‘The Story of Comfort’.

Nienke Miltenburg-Soeters

Meer over het NCC
Het Nederlands Contactlens Congres heeft als doel de contactlens in de breedste zin des woords centraal te laten staan tijdens een tweedaags congres waar educatie, innovatie, nieuws en ontwikkelingen en netwerken centraal staan. Sinds de eerste editie in 2006 is het evenement uitgegroeid tot het grootste contactlens- gerelateerde congres in Europa met ruim 1900 deelnemers uit meerdere landen.