• St. Annastraat 93
  • 6524 EJ Nijmegen
  • 088 900 80 80
  • Lettergrootte

Waarom vakantielenzen?

Meer comfort en minder zorgen over uw ogen en contactlenzen tijdens uw vakantie of een weekendje weg? Denk aan daglenzen! Met daglenzen hoeft u geen gebruik te maken van contactlensvloeistof en lenshouders omdat u de lenzen direct na het dragen weggooit.

5 voordelen van daglenzen op vakantie:

Hygiëne

Elke dag een nieuwe, frisse contactlens betekent ook optimale hygiëne. Zeker als u vakantie viert in een gebied waar u wellicht niet kunt beschikken over de juiste voorzieningen voor een goede hygiëne, zijn daglenzen een uitkomst.

Comfort

Omdat u elke dag een nieuwe contactlens inzet bieden daglenzen u optimaal comfort. De aanslag die normaal gesproken op het lensoppervlak wordt opgebouwd, krijgt immers maar een dag de tijd om zich op te bouwen. U begint elke dag weer met schone contactlenzen, die uw ogen weer fris laten aanvoelen.

Veiligheid

Elke dag een nieuwe lens betekent voor uw ogen optimale veiligheid, omdat vervuiling geen kans heeft irritatie te veroorzaken. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het dragen van daglenzen de meest veilige manier is om contactlenzen te dragen.

Gemak

Als u kiest voor daglenzen kiest u ook voor gemak. Met daglenzen heeft u geen contactlensvloeistof nodig, want u gooit de lenzen na het dragen gewoon in de prullenbak. Geen gesleep meer met flessen vloeistof.

UV bescherming

Lekker in de zon betekent dat we niet alleen onze huid moeten beschermen tegen de schadelijke UV straling, maar ook onze ogen. Als een van de weinige daglenzen bieden ACUVUE daglenzen u deze UV bescherming*. Wel zo’n veilig gevoel!

*UV-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken.

Kortom, ideaal voor alle soorten vakanties, van een stedentrip tot een avontuurlijke bestemming. Wij wensen u alvast een fijne vakantie! Bestel uw lenzen via onderstaande link of bel naar 088 900 80 80.

www.vissercontactlenzen.nl/vakantielenzen

Per 2x 30 pack voor abonnement houders €45,00,-

Per 2x 30 pack buiten het abonnement houders €55,00,-