• St. Annastraat 93
  • 6524 EJ Nijmegen
  • 088 900 80 80
  • Lettergrootte

Werkzaamheden st. Annastraat vanaf 16 maart

Werkzaamheden St. Annastraat
Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats aan de St. Annastraat. Volgt u daarom vanaf 16 maart de onderstaande routebeschrijving.

Per auto vanaf Keizer Karel Plein
Op het Keizer Karel Plein neemt u de afslag Venlo-Malden-Mook. Direct hierna komt u bij het eerste stoplicht. U gaat hier linksaf de Groesbeekseweg in. Vervolgens neemt u de 3e afslag rechts. U rijdt nu op de Fransestraat. Na 2 afslagen aan uw linkerkant gepasseerd te hebben, gaat u direct na de winkel Europart door de poort links. Aan het einde van deze doorgang is onze parkeerplaats. Via de gang naast onze praktijk kunt u de ingang aan de voorzijde bereiken.

Per auto vanuit Malden  

U kunt de St. Annastraat blijven volgen tot over de spoorbrug. Na onze praktijk gepasseerd te hebben (aan uw rechterzijde), gaat u bij de laatste stoplichten voor het Keizer Karelplein rechtsaf de Groesbeekseweg in. Vervolgens neemt u de 3e afslag rechts. U rijdt nu op de Fransestraat. Na 2 afslagen aan uw linkerkant gepasseerd te hebben, gaat u direct na de winkel Europart door de poort links. Aan het einde van deze doorgang is onze parkeerplaats. Via de gang naast onze praktijk kunt u de ingang aan de voorzijde bereiken.

Per taxi

U houdt hiervoor dezelfde route aan, als bovenstaand is aangegeven per auto. Wanneer u zich laat af zetten aan de ventweg direct naast de St. Annastraat dan kunt u onze vestiging niet goed bereiken.

Per fiets

Wanneer u per fiets komt, volg dan eveneens de aangegeven route per auto.

Vanaf Centraal Station Nijmegen

Te voet kunt u ons in ca. 10 minuten bereiken vanaf het Centraal Station Nijmegen. Als u uit de stationshal komt gaat u naar rechts. Tegenover Hotel Mercure loopt u de Van

Oldenbarneveldstraat in. Bij de kruising met de Graafseweg steekt u rechtdoor over naar de Stijn Buijsstraat. Als u deze weg uitloopt komt u op de kruising met de St. Annastraat. U vindt Visser Contactlenzen aan de overzijde van de weg. Van dag tot dag kan de situatie verschillen waar u exact de St. Annastraat over kan steken.

Komt u daarnaast met de auto of bus uit de richting van Arnhem? Dan dient u rekening te houden met vertraging als gevolg van de renovatie van de Waalbrug die start op 4 maart 2019. Meer informatie over wat dit precies inhoudt vindt u op de website van Rijkswaterstaat.