• St. Annastraat 93
  • 6524 EJ Nijmegen
  • 088 900 80 80
  • Lettergrootte

Vooronderzoek laseren

Wilt u uw ogen laten laseren? Dan moet eerst door een optometrist worden bepaald of uw ogen daarvoor geschikt zijn. Dit onderzoeken wij tijdens een uitgebreid vooronderzoek dat circa twee uur duurt.

Op onze vestiging in Nijmegen kunt u terecht voor een vooronderzoek voor laseren.

 Wat houdt het vooronderzoek laseren in?

Tijdens het vooronderzoek vindt er een uitgebreid, twee uur durend, oogonderzoek plaats. Hierbij bepaalt onze optometrist of uw ogen geschikt zijn om gelaserd te worden. Erg belangrijk daarbij zijn de dikte en de regelmatigheid van het hoornvlies. Ook wordt bekeken of uw ogen helemaal gezond zijn en geen littekens of droge plekjes bevatten.

Tijdens het vooronderzoek worden uw ogen gedruppeld, waardoor de pupil wordt verwijd; lezen is dan niet meer mogelijk. Het zicht kan wazig worden en het oog wordt (erg) gevoelig voor licht. Wij raden u sterk af om na afloop van het onderzoek zelf auto te rijden. Het kan prettig zijn om een zonnebril mee te nemen tegen de lichtgevoeligheid. Na circa 24 – 36 uur zijn de druppels uitgewerkt en is uw zicht weer normaal.

Nacontroles

Zijn uw ogen eenmalig gelaserd, dan kunt u ook voor de nacontroles bij ons terecht. Ook dit kan op onze vestiging in Nijmegen.

Kosten vooronderzoek & controle laseren

De kosten voor een vooronderzoek laseren en de nacontroles vindt u terug in onze prijslijst.

Contact

Wilt u graag een afspraak voor een vooronderzoek of nacontrole maken? Neem dan contact op met ons servicebureau; zij helpen u graag verder.