• St. Annastraat 93
  • 6524 EJ Nijmegen
  • 088 900 80 80
  • Lettergrootte

Over Visser

Ontstaan

Visser Contactlenzen is in 1977 opgericht door de heer en mevrouw Visser. Destijds begonnen als een praktijk aan huis en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen over het hele land. In 2005 is de praktijk overgenomen door zoon Rients Visser en dochter Esther-Simone Visser, waarvan laatstgenoemde nog steeds in de directie zit. Ondanks de enorme groei is Visser Contactlenzen nog steeds een echt familiebedrijf, wat zich kenmerkt door een gemoedelijke en betrokken sfeer.

Gespecialiseerde optometristen

Visser Contactlenzen is een optiekbedrijf met een team van voornamelijk optometristen die allen gespecialiseerd zijn in het aanmeten van contactlenzen. Vele oogartsen vertrouwen op onze deskundigheid wanneer zij voor hun patiënten een toepassing of oplossing in de vorm van contactlenzen zoeken.

Kwaliteit en expertise

Direct bij de oprichting is een duidelijke keuze gemaakt voor het leveren van topkwaliteit, zowel in onze producten als in advies en dienstverlening. We doen zaken met praktisch iedere leverancier van contactlenzen en lopen voorop bij ontwikkelingen. De modernste producten, aanpastechnieken en apparatuur combineren we met een grote dosis kennis, ervaring en expertise.