Amsterdam – UMC (locatie VUmc)

De Boelelaan 1118

1081 HV Amsterdam

088 900 80 80 Plan je route
Maak een afspraak

Gezond contactlenzen dragen in Amsterdam

U wilt de beste zorg voor uw ogen. Als u in Amsterdam op zoek bent naar een specialist om uw ogen te laten controleren, dan is Visser Contactlenzen VUmc de perfecte locatie voor u. Bij Visser Contactlenzen kunt u terecht voor oogmetingen en advies over de juiste contactlenzen voor uw ogen.

De gezondheid van uw ogen

Een goede oogcontrole is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om een bezoek te brengen aan een team van professionele optometristen in Amsterdam. De specialisten van Visser Contactlenzen in Amsterdam zijn perfect in staat om de best passende oplossing voor uw ogen te vinden. Ook bij het aanmeten van lenzen op medische indicatie.

Amsterdam UMC locatie VUmc

Comfortabel en veilig contactlenzen dragen in Amsterdam

Maak een afspraak met één van onze specialisten in Amsterdam en ervaar hoe het voelt om comfortabel en veilig contactlenzen te dragen.

Specialisten in Amsterdam VUmc

Deze specialisten van Visser Contactlenzen kunnen u in Amsterdam VUmc helpen bij het aanmeten van contactlenzen op medische indicatie of myopie management.

Route en parkeren locatie Amsterdam VUmc

 • In het Amsterdam UMC, locatie VUmc, zijn wij gevestigd op de polikliniek oogheelkunde. U kunt zich melden bij receptie R op de tweede etage. Wij zijn gevestigd tegenover kamer 6.

 • Vanaf de A2 / A4 / A 10

  • Vanuit alle richtingen kunt u op de rondweg ten zuiden van Amsterdam komen, de A10.
  • U volgt die rondweg tot de afslag S108-Buitenveldert / Amstelveen / VUmc.
  • Aan het eind van de afrit slaat u linksaf om bij de locatie VUmc te komen.
  • U kunt parkeren in één van de parkeergarages. P2 is de beste optie.
 • Er zijn 4 parkeergarages voor patiënten en bezoekers: P1 VUmc, P2 VUmc, P3 VU Campus en POLI VUmc. De bezetting van de parkeergarages P1, P2 en P3 wordt op de ANWB borden op de Amstelveenseweg en de De Boelelaan aangegeven. Parkeergarage POLI VUmc is alleen buiten werktijden beschikbaar.

  Lees meer op: www.parkerenbijvu.nl

 • Per trein
  U kunt reizen naar station Amsterdam Zuid. Vanaf daar is het ongeveer 20 minuten lopen. U kunt vanaf Amsterdam Zuid ook metro 52 nemen en uitstappen bij halte VUmc.
  Per metro en tram
  De metrolijnen 50, 51 en 52 stoppen voor het VUmc. Tramlijn 24 stopt voor de deur. Tramlijnen 5 en 25 stoppen op de Parnassusweg op korte afstand van het VUmc.
  Per bus
  Ook bus 62 en 246 stoppen voor de ingang van het VUmc. Actuele vertrektijden vindt u via 9292.nl

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.