Apeldoorn – Gelre ziekenhuizen

Albert Schweitzerlaan 31

7334 DZ Apeldoorn

088 900 80 80 Plan je route
Maak een afspraak

Gezond contactlenzen dragen in Apeldoorn

U wilt de beste zorg voor uw ogen. Als u op zoek bent naar een specialist in Apeldoorn om uw ogen te laten controleren, dan is Visser Contactlenzen de perfecte locatie voor u. Bij Visser Contactlenzen kunt u terecht voor oogmetingen en advies over de juiste contactlenzen voor uw ogen.

De gezondheid van uw ogen

Een goede oogcontrole is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om een bezoek te brengen aan een professionele opticien in Apeldoorn. De specialisten van Visser Contactlenzen in Apeldoorn zijn perfect in staat om de best passende oplossing voor uw ogen te vinden. Ook bij het aanmeten van lenzen op medische indicatie zoals scleralenzen.

Gelre ziekenhuizen Apeldoorn

Veilig contactlenzen dragen in Apeldoorn

Maak een afspraak met één van onze specialisten in Apeldoorn en ervaar comfortabel en veilig zien met contactlenzen.

Specialisten in Apeldoorn

Deze specialisten van Visser Contactlenzen kunnen u in Apeldoorn helpen bij het aanmeten van contactlenzen op medische indicatie of myopie management.

Route en parkeren locatie Apeldoorn

  • Wij zijn gevestigd op de polikliniek Oogheelkunde. U volgt hiervoor route 5 op de begane grond. Wilt u zich melden aan de balie? U wordt dan verwezen naar de juiste wachtruimte voor Visser Contactlenzen.

  • Gelre ziekenhuizen Apeldoorn is centraal gesitueerd en uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. U kunt via de website van het ziekenhuis www.gelreziekenhuizen.nl uw route plannen voor zowel auto als openbaar vervoer.

  • Parkeergelegenheid vindt u in de directe omgeving van het hoofdgebouw. Uw fiets of brommer kunt u stallen aan de voorzijde van het ziekenhuis in de onbewaakte stalling. Uw auto kunt u parkeren op het parkeerterrein van Gelre ziekenhuizen. De eerste 15 minuten kunt u gratis parkeren, daarna moet u betalen.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.