Route per auto

In Beverwijk zijn wij gevestigd in de kliniek van het Rode Kruis Ziekenhuis Eyescan (tegenover het Rode Kruis Ziekenhuis).

Vanuit het Noorden

Op de A9 neemt u (vóór de Wijker- en Velsertunnel) de A22 Beverwijk/IJmuiden (7). Direct na de Velsertunnel neemt u de afslag Beverwijk (9). U volgt het ANWB-bord ‘Rode Kruis’ en rijdt over het viaduct van de A22 richting Beverwijk. Na het verkeerslicht passeert u de spoorweg en slaat u rechtsaf. Bij het eerstvolgende verkeerslicht slaat u linksaf de Vondellaan in. Na 100 meter vindt u het Rode Kruis Ziekenhuis aan uw rechterzijde. Aan uw linkerzijde bevindt zich een parkeerterrein. Hier kunt u betaald parkeren.

Vanuit het Zuiden / Oosten

Op de A9 neemt u de A22 Beverwijk/IJmuiden/Haarlem-Noord. Dan neemt u de afslag Beverwijk (9). Bij de verkeerslichten, bovenaan de afrit, slaat u rechtsaf. U volgt het ANWB-bord ‘Rode Kruis’. Na het verkeerslicht passeert u de spoorweg en slaat u linksaf de Vondellaan in. Na 100 meter vindt u het Rode Kruis Ziekenhuis aan uw rechterzijde. Aan uw linkerzijde bevindt zich een parkeerterrein. Hier kunt u betaald parkeren.

Route met het OV

Vanaf station Beverwijk

U kunt met de trein naar station Beverwijk reizen. Het is slechts 5 minuten lopen naar de Vondellaan. U loopt linksaf richting het busstation en de bioscoop Cineworld. Volg de weg naar rechts tot aan de kruising. Steek recht over, de Vondellaan in. Aan uw rechterhand ligt het ziekenhuis. Alle stads- en streekbussen stoppen tevens naast het station. Tegenover de ingang van het ziekenhuis is een bushalte van lijn 167 uit Alkmaar/Castricum/Heemskerk en lijn 78 uit Wijk aan Zee. Kijk voor actuele reisinformatie op: www.9292.nl.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.