Gezond contactlenzen dragen in Beverwijk

U wilt de beste zorg voor uw ogen. Als u in Beverwijk op zoek bent naar een specialist om uw ogen te laten controleren, dan is Visser Contactlenzen de perfecte locatie voor u. Bij Visser Contactlenzen kunt u terecht voor oogmetingen en advies over de juiste contactlenzen voor uw ogen.

De gezondheid van uw ogen

Een goede oogcontrole is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om een bezoek te brengen aan een professionele optometrist in Beverwijk. De specialisten van Visser Contactlenzen in Beverwijk zijn perfect in staat om de best passende oplossing voor uw ogen te vinden. Ook bij het aanmeten van lenzen op medische indicatie.

RKZ Eyescan Beverwijk

Perfecte oogzorg in Beverwijk

Maak een afspraak met één van onze specialisten in Beverwijk en ervaar hoe het voelt om comfortabel en veilig contactlenzen te dragen.

Specialisten in Beverwijk – RKZ Eyescan

Deze specialisten van Visser Contactlenzen kunnen u in Beverwijk helpen bij het aanmeten van contactlenzen, ook op medische indicatie.

Route en parkeren locatie Beverwijk

  • Vanuit het Noorden
    Op de A9 neemt u (vóór de Wijker- en Velsertunnel) de A22 Beverwijk/IJmuiden (7). Direct na de Velsertunnel neemt u de afslag Beverwijk (9). U volgt het ANWB-bord ‘Rode Kruis’ en rijdt over het viaduct van de A22 richting Beverwijk. Na het verkeerslicht passeert u de spoorweg en slaat u rechtsaf. Bij het eerstvolgende verkeerslicht slaat u linksaf de Vondellaan in. Na 100 meter vindt u het Rode Kruis Ziekenhuis aan uw rechterzijde. Aan uw linkerzijde bevindt zich een parkeerterrein. Hier kunt u betaald parkeren.
    Vanuit het Zuiden / Oosten
    Op de A9 neemt u de A22 Beverwijk/IJmuiden/Haarlem-Noord. Dan neemt u de afslag Beverwijk (9). Bij de verkeerslichten, bovenaan de afrit, slaat u rechtsaf. U volgt het ANWB-bord ‘Rode Kruis’. Na het verkeerslicht passeert u de spoorweg en slaat u linksaf de Vondellaan in. Na 100 meter vindt u het Rode Kruis Ziekenhuis aan uw rechterzijde. Aan uw linkerzijde bevindt zich een parkeerterrein. Hier kunt u betaald parkeren.

  • Vanaf station Beverwijk
    U kunt met de trein naar station Beverwijk reizen. Het is slechts 5 minuten lopen naar de Vondellaan. U loopt linksaf richting het busstation en de bioscoop Cineworld. Volg de weg naar rechts tot aan de kruising. Steek recht over, de Vondellaan in. Aan uw rechterhand ligt het ziekenhuis. Alle stads- en streekbussen stoppen tevens naast het station. Tegenover de ingang van het ziekenhuis is een bushalte van lijn 167 uit Alkmaar/Castricum/Heemskerk en lijn 78 uit Wijk aan Zee. Kijk voor actuele reisinformatie op: www.9292.nl.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.