Brunssum – MIJN centrum voor medische zorg

Prins Hendriklaan 376 B

6443 AE Brunssum

088 900 80 80 Plan je route
Maak een afspraak

Gezond contactlenzen dragen in Brunssum

U wilt de beste zorg voor uw ogen. Als u in Brunssum op zoek bent naar een specialist om uw ogen te laten controleren, dan is Visser Contactlenzen de perfecte locatie voor u. Bij Visser Contactlenzen kunt u terecht voor oogmetingen en advies over de juiste contactlenzen voor uw ogen.

De gezondheid van uw ogen

Een goede oogcontrole is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om een bezoek te brengen aan een professionele opticien in Brunssum. De specialisten van Visser Contactlenzen in Brunssum zijn perfect in staat om de best passende oplossing voor uw ogen te vinden. Ook bij het aanmeten van lenzen op medische indicatie zoals scleralenzen.

MIJN centrum voor medische zorg

Comfortabel en veilig contactlenzen dragen in Brunssum

Maak een afspraak met één van onze specialisten in Brunssum en ervaar hoe het voelt om comfortabel en veilig contactlenzen te dragen.

Specialisten in Brunssum – MIJN centrum voor medische zorg

Maak kennis met een aantal van onze optometristen en contactlensspecialisten werkzaam op locatie Brunssum – MIJN centrum voor medische zorg.

Route en parkeren locatie Brunssum

 • Wij zijn gehuisvest in MIJN centrum voor medische zorg aan de Prins Hendriklaan in Brunssum. Visser Contactlenzen bevindt zich vanaf de parkeerplaats gezien op de begane grond, recht tegenover de draaideur. Vanaf de straatkant is dit niveau -1.

 • Vanaf de A76
  Volg de A76 richting Heerlen. Neem de N296 in de richting van Brunssum. Neem vervolgens de N276. Op de rotonde, neem de 3e afslag. Doe hetzelfde op de 2e rotonde. Het centrum voor medische zorg ligt aan deze rotonde.
  Vanaf Maastricht
  Volg de A79 richting Heerlen. Neem bij Hulsberg de afslag naar de N298. Neem vervolgens de N276. Op de rotonde, neem de 3e afslag. Doe hetzelfde op de 2e rotonde. Het centrum voor medische zorg ligt aan deze rotonde.

 • Er bevindt zich een groot parkeerterrein bij het medisch centrum. Parkeren is gratis.

 • Vanaf station Heerlen
  Vanaf station Heerlen rijden lijn 2 en 3 naar MIJN centrum voor medische zorg, halte Medisch Centrum. Kijk voor actuele reisinformatie op: www.9292.nl.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.