Gezond contactlenzen dragen in Ede

U wilt de beste zorg voor uw ogen. Als u in Ede op zoek bent naar een specialist om uw ogen te laten controleren, dan is Visser Contactlenzen de perfecte locatie voor u. Bij Visser Contactlenzen kunt u terecht voor oogmetingen en advies over de juiste contactlenzen voor uw ogen.

De gezondheid van uw ogen

Een goede oogcontrole is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om een bezoek te brengen aan een professionele optometrist in Ede. De specialisten van Visser Contactlenzen in Ede zijn perfect in staat om de best passende oplossing voor uw ogen te vinden. Ook bij het aanmeten van lenzen op medische indicatie.

Visser Contactlenzen Ede Eyescan

Perfecte oogzorg in Ede

Maak een afspraak met één van onze specialisten in Ede en ervaar hoe het voelt om comfortabel en veilig contactlenzen te dragen.

Specialisten in Ede – Eyescan Oogzorgkliniek

Deze specialisten van Visser Contactlenzen kunnen u in Ede helpen bij het aanmeten van contactlenzen, ook op medische indicatie.

Route en parkeren locatie Ede

  • De vestiging in Ede beschikt over een gratis parkeerterrein.

  • Plan de actuele route via Google Maps.

  • Eyescan Ede is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Kijk op de website www.9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.