Gezond contactlenzen dragen in Elst

Visser Contactlenzen

Bij Visser Contactlenzen, een familiebedrijf opgericht in 1977, zijn we gespecialiseerd in zowel medische als niet-medische contactlenzen. Als grondleggers van de scleralens, bieden wij vanuit 31 locaties, waarvan 22 binnen oogklinieken en ziekenhuizen, geavanceerde kijkoplossingen voor uiteenlopende oogaandoeningen.

Ons team van ruim 100 deskundige medewerkers werkt intensief samen met oogartsen om onze patiënten de meest complete behandelingen te bieden. Wij streven ernaar wereldleider te zijn in het bieden van comfortabel en veilig zicht, en zijn altijd bereikbaar voor iedereen die speciale wensen en eisen heeft aan contactlenzen, zoals bij droge ogen of een afwijkende cilinder. Door onze continue focus op onderzoek en ontwikkeling, en onze publicaties en presentaties op internationale platforms, verbeteren we voortdurend de kwaliteit van leven van onze cliënten. Bij Visser bent u altijd aan het juiste adres voor alle soorten lenzen.

Locatie Elst en omgeving

Als u in Elst op zoek bent naar een specialist om uw ogen te laten controleren, dan is Visser Contactlenzen in Elst de perfecte locatie voor u. In het gloednieuwe ziekenhuis Rijnstate Elst kunt u terecht voor de beste zorg voor uw ogen.

Maak een afspraak

Een goede oogcontrole is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om een bezoek te brengen aan een professionele optometrist in Elst. De specialisten van Visser Contactlenzen in Rijnstate Elst zijn perfect in staat om de best passende oplossing voor uw ogen te vinden. Ook bij het aanmeten van lenzen op medische indicatie.

Veilig en comfortabel zien. Ontdek wat Visser Contactlenzen Elst voor u kan betekenen. Maak vandaag nog een afspraak!

 

Myopie spreekuur voor kinderen

Op woensdag 1 mei van 13:30 tot 17:00 uur organiseert Visser Contactlenzen in Rijnstate Elst een speciaal myopie spreekuur voor kinderen vanaf 8 jaar.

Graag helpen wij met een preventieve screening om de risico’s van myopie (bijziendheid) op lange termijn te beperken. Om deze reden bieden we een kosteloos en vrijblijvend myopie spreekuur aan. Dit is een kindvriendelijke oogscreening van ongeveer 20 minuten waarbij we het risicoprofiel voor myopie in kaart brengen.

Aanmelden
Afbeelding van Myopie spreekuur voor kinderen
Nieuwbouw Rijnstate Elst

Perfecte oogzorg in Elst

Maak een afspraak met één van onze specialisten in Elst en ervaar hoe het voelt om comfortabel en veilig contactlenzen te dragen.

Specialisten in Elst – Rijnstate

Deze specialisten van Visser Contactlenzen kunnen u in Rijnstate Elst helpen bij het aanmeten van contactlenzen op medische indicatie.

Route en parkeren locatie Rijnstate Elst

 • Vanuit alle richtingen

  • Neem vanaf de A15 afslag 38 Elst
  • Volg de Rijksweg Zuid tot de afslag naar het station, volg de borden naar het station en Rijnstate

  Stationsplein 2 is een nieuw adres. Niet alle navigatiesystemen herkennen het adres. Meestal werkt het wel als u de postcode gebruikt. Kies anders voor ‘Station Elst’.

 • U kunt uw auto op het grote parkeerterrein van Rijnstate Elst gratis parkeren.

 • Rijnstate Elst ligt tegen het NS station in Elst. Neem de trein of de bus naar station Elst en u bent er al. Plan uw reis gemakkelijk via 9292.nl.

  U kunt de volgende bussen nemen

  • Breng lijn 14 tussen Arnhem Centraal en Nijmegen.
  • Breng lijn 35 tussen Bemmel en Zetten.
  • Breng lijn 331 tussen Arnhem Centraal en Nijmegen Weezenhof.
 • Visser Contactlenzen is in Rijnstate Elst gevestigd op de polikliniek oogheelkunde, 2e verdieping. Wilt u zich melden aan de balie? U wordt dan verwezen naar de juiste wachtruimte voor Visser Contactlenzen.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.