Elst – Rijnstate

Stationsplein 2

6662 NC Rijnstate Elst

088 900 80 80 Plan je route
Maak een afspraak

Gezond contactlenzen dragen in Elst

In het gloednieuwe ziekenhuis Rijnstate Elst kunt u terecht voor de beste zorg voor uw ogen. Als u in Elst op zoek bent naar een specialist om uw ogen te laten controleren, dan is Visser Contactlenzen de perfecte locatie voor u. Bij Visser Contactlenzen kunt u terecht voor oogmetingen en advies over de juiste contactlenzen voor uw ogen.

De gezondheid van uw ogen

Een goede oogcontrole is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om een bezoek te brengen aan een professionele optometrist in Elst. De specialisten van Visser Contactlenzen in Rijnstate Elst zijn perfect in staat om de best passende oplossing voor uw ogen te vinden. Ook bij het aanmeten van lenzen op medische indicatie.

Nieuwbouw Rijnstate Elst

Perfecte oogzorg in Elst

Maak een afspraak met één van onze specialisten in Elst en ervaar hoe het voelt om comfortabel en veilig contactlenzen te dragen.

Specialisten in Elst – Rijnstate

Deze specialisten van Visser Contactlenzen kunnen u in Rijnstate Elst helpen bij het aanmeten van contactlenzen op medische indicatie.

Route en parkeren locatie Rijnstate Elst

 • Vanuit alle richtingen

  • Neem vanaf de A15 afslag 38 Elst
  • Volg de Rijksweg Zuid tot de afslag naar het station, volg de borden naar het station en Rijnstate

  Stationsplein 2 is een nieuw adres. Niet alle navigatiesystemen herkennen het adres. Meestal werkt het wel als u de postcode gebruikt. Kies anders voor ‘Station Elst’.

 • U kunt uw auto op het grote parkeerterrein van Rijnstate Elst gratis parkeren.

 • Rijnstate Elst ligt tegen het NS station in Elst. Neem de trein of de bus naar station Elst en u bent er al. Plan uw reis gemakkelijk via 9292.nl.

  U kunt de volgende bussen nemen

  • Breng lijn 14 tussen Arnhem Centraal en Nijmegen.
  • Breng lijn 35 tussen Bemmel en Zetten.
  • Breng lijn 331 tussen Arnhem Centraal en Nijmegen Weezenhof.
 • Visser Contactlenzen is in Rijnstate Elst gevestigd op de polikliniek oogheelkunde, 2e verdieping. Wilt u zich melden aan de balie? U wordt dan verwezen naar de juiste wachtruimte voor Visser Contactlenzen.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.