Gezond contactlenzen dragen in Emmen

In Emmen zijn wij gevestigd in de Eyescan Oogzorgkliniek Emmen, gelegen op het Scheperpark nabij het Scheper ziekenhuis. U wilt de beste zorg voor uw ogen. Als u in Emmen op zoek bent naar een specialist om uw ogen te laten controleren, dan is Visser Contactlenzen de perfecte locatie voor u. Bij Visser Contactlenzen kunt u terecht voor oogmetingen en advies over de juiste contactlenzen voor uw ogen.

De gezondheid van uw ogen

Een goede oogcontrole is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om een bezoek te brengen aan een professionele optometrist in Emmen. De specialisten van Visser Contactlenzen in Emmen zijn perfect in staat om de best passende oplossing voor uw ogen te vinden. Ook bij het aanmeten van lenzen op medische indicatie.

Eyescan Oogzorgkliniek Emmen

Perfecte oogzorg in Emmen

Maak een afspraak met één van onze specialisten in Emmen en ervaar hoe het voelt om comfortabel en veilig contactlenzen te dragen.

Route en parkeren locatie Emmen

  • Vanaf de A37
    Neem de A37 richting Emmen. Volg vanaf knooppunt Holsloot de N34. Sla rechtsaf en volg de N381 richting Emmen Centrum. Neem de 1e afslag op de rotonde en houdt links aan (Stationsstraat, Boslaan). Sla vervolgens rechtsaf de Boermarkeweg in (richting Angerslo). Volg de borden Ziekenhuis hoofdingang.
    Vanaf  de A28
    Neem de A28 richting Emmen. Neem vanaf Beilen de N381 richting Emmen Centrum. Neem de 1e afslag op de rotonde en houdt links aan, Boslaan. Sla vervolgens rechtsaf de Boermarkeweg in (richting Angerslo). Volg de borden Ziekenhuis hoofdingang.

  • Vanaf NS station Emmen kunt u buslijn 93 nemen, halte Ziekenhuis. Kijk voor actuele reisinformatie op: www.9292.nl.

  • Gratis parkeren voor de deur is mogelijk. Een uitrij-kaart is verkrijgbaar bij de balie van Eyescan.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.