Harderwijk – Ziekenhuis St. Jansdal

Wethouder Jansenlaan 90

3844 DG Harderwijk

088 900 80 80 Plan je route
Maak een afspraak

Gezond contactlenzen dragen in Harderwijk

U wilt de beste zorg voor uw ogen. Als u in harderwijk op zoek bent naar een specialist om uw ogen te laten controleren, dan is Visser Contactlenzen de perfecte locatie voor u. Bij Visser Contactlenzen kunt u terecht voor oogmetingen en advies over de juiste contactlenzen voor uw ogen.

De gezondheid van uw ogen

Een goede oogcontrole is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om een bezoek te brengen aan een professionele optometrist in Harderwijk. De specialisten van Visser Contactlenzen in Harderwijk zijn perfect in staat om de best passende oplossing voor uw ogen te vinden. Ook bij het aanmeten van lenzen op medische indicatie.

Ziekenhuis Sint Jansdal Harderwijk

Perfecte oogzorg in Harderwijk

Maak een afspraak met één van onze specialisten in Harderwijk en ervaar hoe het voelt om comfortabel en veilig contactlenzen te dragen.

Specialisten in Harderwijk

Deze specialisten van Visser Contactlenzen kunnen u in Harderwijk helpen bij het aanmeten van contactlenzen, ook op medische indicatie.

Route en parkeren locatie Harderwijk

  • Vanaf de A28

    • Neem op de A28 afslag 12.
    • Volg vervolgens de borden ‘Centrum’ en ‘Ziekenhuis St. Jansdal’.
  • Vanaf station Harderwijk
    Vanaf het station is het circa 10 minuten lopen naar het St. Jansdal Ziekenhuis. U kunt ook de bus nemen van het station. Kijk voor actuele reisinformatie op: www.9292.nl

  • Parkeerplaatsen P4 en P5 zijn beschikbaar voor patiënten / bezoekers. U kunt direct de parkeerplaats oprijden, maar het is ook mogelijk met de auto naar de hoofdingang te rijden om daar uw passagiers, wanneer zij bijvoorbeeld moeilijk ter been zijn, even af te zetten.

  • In Harderwijk zijn wij gevestigd in het Ziekenhuis St. Jansdal op de polikliniek oogheelkunde (route o.48). Ons spreekuur daar is alleen beschikbaar voor patiënten van oogartsen van het Ziekenhuis St. Jansdal.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.