Gezond contactlenzen dragen in Hengelo

U wilt de beste zorg voor uw ogen. Als u in Hengelo op zoek bent naar een specialist om uw ogen te laten controleren, dan is Visser Contactlenzen de perfecte locatie voor u. Bij Visser Contactlenzen kunt u terecht voor oogmetingen en advies over de juiste contactlenzen voor uw ogen.

De gezondheid van uw ogen

Een goede oogcontrole is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om een bezoek te brengen aan een professionele opticien in Hengelo. De specialisten van Visser Contactlenzen in Hengelo zijn perfect in staat om de best passende oplossing voor uw ogen te vinden. Ook bij het aanmeten van lenzen op medische indicatie.

Visser Contactlenzen Hengelo

Comfortabel en veilig contactlenzen dragen in Hengelo

Maak een afspraak met één van onze specialisten in Hengelo en ervaar hoe het voelt om comfortabel en veilig contactlenzen te dragen.

Specialisten in Hengelo

Deze specialisten van Visser Contactlenzen kunnen u in ZGT Hengelo helpen bij het veilig aanmeten van comfortabele contactlenzen, ook op medische indicatie.

Route en parkeren locatie Hengelo

 • Vanaf de A35

  • Neem afslag 28-Delden naar N346 richting Delden / Hengelo-West.
  • Sla linksaf naar de Deldenerstraat / de N346
  • Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de H. Hartstralaan
  • Rijd rechtdoor op de H.Hartstralaan
  • Aan uw linkerzijde bevindt zich de parkeerplaats van het ZGT
 • Visser Contactlenzen is gevestigd op het zorgplein in het ZGT (Ziekenhuisgroep Twente). Neemt u hiervoor bij de hoofdingang de lift of (rol)trap naar de begane grond. Hierna gaat u direct linksaf en vindt u ons in het tweede winkelpand aan uw linkerzijde.

 • Met de trein
  ZGT Hengelo is per trein goed bereikbaar. Twee keer per uur stopt een trein op station Gezondheidspark Hengelo. Vanaf het station is het 3 minuten lopen naar de hoofdingang van het ZGT. Ook kunt u op werkdagen gebruikmaken van de shuttleservice met de golfkar. Dagelijks van 08.00 – 15.50 uur staat de golfkar voor u klaar om u van en naar het treinstation te vervoeren. Kijk op www.ns.nl voor actuele vertrektijden van de treinen.
  Met de bus
  Vanaf het centraal station kunt u met Stadsbus 14 (richting Woolder Es) ons bereiken. U stapt uit bij bushalte ZGT Hoofdingang. Vanaf deze halte is het 2 minuten lopen naar de hoofdingang.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.