Gezond contactlenzen dragen in Hoogeveen

U wilt de beste zorg voor uw ogen. Als u in Hoogeveen op zoek bent naar een specialist om uw ogen te laten controleren, dan is Visser Contactlenzen de perfecte locatie voor u. Bij Visser Contactlenzen kunt u terecht voor oogmetingen en advies over de juiste contactlenzen voor uw ogen.

De gezondheid van uw ogen

Een goede oogcontrole is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om een bezoek te brengen aan een professionele optometrist in Hoogeveen. De specialisten van Visser Contactlenzen in Hoogeveen zijn perfect in staat om de best passende oplossing voor uw ogen te vinden. Ook bij het aanmeten van lenzen op medische indicatie.

Bergman Clinics Ogen Hoogeveen

Perfecte oogzorg in Hoogeveen

Maak een afspraak met één van onze specialisten in Hoogeveen en ervaar hoe het voelt om comfortabel en veilig contactlenzen te dragen.

Route en parkeren locatie Hoogeveen

  • Vanaf de A28
    Neem afslag 27-Fluitenberg richting Fluitenberg / Hoogeveen-Noord. Sla linksaf naar de Viaduct Fluitenberg/de N374. Ga verder op de Toldijk, richting de Pesserstraat en neem op de rotonde de derde afslag naar de Industrieweg. Sla rechtsaf naar de Brinkstraat daarna direct linksaf naar de Willemskade en sla rechtsaf naar de Markt waar Bergman Clinics zich bevindt.
    Vanaf de A28 knooppunt Hoogeveen
    Neem afslag-26 Hoogeveen richting Hoogeveen. Sla linksaf naar de Schutstraat. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Van Limburg Stirumstraat. Sla rechtsaf naar de Blankenslaan-Oost. Weg vervolgen naar de Willemskade en sla rechtsaf naar de Markt. Bergman Clinics bevindt zich aan uw linkerhand.

  • Tegenover het pand is een grote parkeerplaats waar u betaald kunt parkeren.

  • Vanaf NS station Hoogeveen kunt u buslijn 27, 30, 31, 36 of 530 pakken, halte Willemskade. Vanaf de halte is het nog ongeveer 2 minuten lopen. Kijk voor actuele reisinformatie op: www.9292.nl

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.