Nijmegen – RadboudUMC

Geert Grooteplein Zuid 10

6525 GA Nijmegen

088 900 80 80 Plan je route
Maak een afspraak

Gezond contactlenzen dragen in Nijmegen

U wilt de beste zorg voor uw ogen. Als u in Nijmegen op zoek bent naar een specialist om uw ogen te laten controleren, dan is Visser Contactlenzen de perfecte locatie voor u. Bij Visser Contactlenzen kunt u terecht voor oogmetingen en advies over de juiste contactlenzen voor uw ogen.

De gezondheid van uw ogen

Een goede oogcontrole is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om een bezoek te brengen aan een professionele optometrist in Nijmegen. De specialisten van Visser Contactlenzen in Nijmegen zijn perfect in staat om de best passende oplossing voor uw ogen te vinden. Ook bij het aanmeten van lenzen op medische indicatie.

Radboud UMC Nijmegen

Perfecte oogzorg in Nijmegen

Maak een afspraak met één van onze specialisten in Nijmegen en ervaar hoe het voelt om comfortabel en veilig contactlenzen te dragen.

Specialisten in Nijmegen – RadboudUMC

Deze specialisten van Visser Contactlenzen kunnen u in het Radboudumc te Nijmegen helpen bij het aanmeten van contactlenzen, ook op medische indicatie.

Route en parkeren locatie Nijmegen Radboud

  • Vanuit alle invalswegen

    • Volg de borden Ziekenhuizen (H).
    • Wanneer u dichter bij het RadboudUMC komt, worden de borden specifieker. Volgt u dan RadboudUMC Hoofdingang.
  • Neem de trein naar Centraal Station Nijmegen. Vanaf Centraal Station Nijmegen kunt u de onderstaande bussen nemen. Plan uw reis gemakkelijk via 9292.nl.

    • Bus 6/9/10/58/83, uitstappen bij halte Radboudumc.
  • Op het terrein van Radboudumc zijn diverse parkeerterreinen. Kies de parkeergarage voor de hoofdingang.

  • In het Radboud Universitair Medisch Centrum zijn wij gevestigd op de polikliniek Oogheelkunde. U neemt hiervoor de nieuwe hoofdingang. Let op! Vanaf 27 september 2022 is de polikliniek Oogheelkunde gevestigd in het nieuwe hoofdgebouw, Geert Grooteplein Zuid 10, verdieping -1, route 636.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.