Rijswijk – Eyescan Oogzorgkliniek

Madame Curielaan 6

2289 CA Rijswijk

088 900 80 80 Plan je route
Maak een afspraak

Gezond contactlenzen dragen in Rijswijk

U wilt de beste zorg voor uw ogen. Als u in Rijswijk op zoek bent naar een specialist om uw ogen te laten controleren, dan is Visser Contactlenzen de perfecte locatie voor u. Bij Visser Contactlenzen kunt u terecht voor oogmetingen en advies over de juiste contactlenzen voor uw ogen.

De gezondheid van uw ogen

Een goede oogcontrole is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om een bezoek te brengen aan een professionele optometrist in Rijswijk. De specialisten van Visser Contactlenzen in Rijswijk zijn perfect in staat om de best passende oplossing voor uw ogen te vinden.

Eyescan Oogzorgkliniek Rijswijk

Perfecte oogzorg in Rijswijk

Maak een afspraak met één van onze specialisten in Rijswijk en ervaar hoe het voelt om comfortabel en veilig contactlenzen te dragen.

Specialisten in Rijswijk – Eyescan Oogzorgkliniek

Maak kennis met een aantal van onze optometristen en contactlensspecialisten werkzaam op locatie Rijswijk – Eyescan Oogzorgkliniek.

Route en parkeren locatie Rijswijk

  • Volg de A12, A13 of A4 richting Den Haag. Houdt de borden Rijswijk aan. Neem vanaf de ringweg afslag 9 richting Ypenburg / Rijswijk Centrum. Volg de Laan van Hoornwijck en sla linksaf bij het kruispunt met de Madame Curielaan. De kliniek bevindt zich direct na de bocht aan uw rechterhand.

  • Rondom de kliniek is parkeergelegenheid. In deze blauwe parkeerzone kunt u met gebruik van uw parkeerschijf maximaal 2 uur gratis parkeren. Als er geen plek meer is kunt u altijd uitwijken naar het dichtbij gelegen P+R Transferium Hoornwijck.

  • Per trein en metro
    De kliniek ligt vlakbij tramhalte Broekpolder. Vanaf treinstation Hollands Spoor rijdt tramlijn 1 hier direct naar toe. Plan uw reis gemakkelijk via 9292.nl.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.