Utrecht – Eyescan Oogzorgkliniek

Gezond contactlenzen dragen in Utrecht

U wilt de beste zorg voor uw ogen. Als u in Utrecht woont en op zoek bent naar een specialist om uw ogen te laten controleren, dan is Visser Contactlenzen de perfecte locatie voor u. Bij Visser Contactlenzen kunt u terecht voor oogmetingen en advies over de juiste contactlenzen voor uw ogen.

De gezondheid van uw ogen

Een goede oogcontrole is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om een bezoek te brengen aan een professionele opticien in Utrecht / Leidsche Rijn. De specialisten van Visser Contactlenzen in zijn perfect in staat om de best passende oplossing voor uw ogen te vinden. Ook bij het aanmeten van lenzen op medische indicatie. In Utrecht / Leidsche Rijn kunt u ook terecht voor een myopie management controle van de ogen van uw kinderen.

Visser Contactlenzen bij Eyescan Oogzorgkliniek Utrecht

De perfecte oogzorg in Utrecht

Maak een afspraak met één van onze specialisten in Utrecht Leidsche Rijn en ervaar veilig en gezond zien met contactlenzen.

Route en parkeren locatie Utrecht Eyescan

 • Vanaf de A2

  • Volg de Ring A2/Utrecht
  • Neem afslag 7 Leidsche Rijn Centrum
  • Na 2 minuten bent u op de Soestwetering
 • U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats aan de achterzijde en zijkant van het pand of in de parkeergarage. Vanaf hier loopt u naar de voorkant van het pand, waar de entree van de oogkliniek is. In de parkeergarage kunt u ook de trap of lift naar de tweede verdieping nemen.

 • Vanaf station Leidsche Rijn

  Vanaf station Leidsche Rijn is het 600 meter lopen naar de Oogzorgkliniek. Plan uw reis gemakkelijk via 9292.nl.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.