Wassenaar – Eyescan Oogzorgkliniek

Rijksstraatweg 324B

2242 AB Wassenaar

088 900 80 80 Plan je route
Maak een afspraak

Gezond contactlenzen dragen in Wassenaar

U wilt de beste zorg voor uw ogen. Als u in Wassenaar op zoek bent naar een specialist om uw ogen te laten controleren, dan is Visser Contactlenzen de perfecte locatie voor u. Bij Visser Contactlenzen kunt u terecht voor oogmetingen en advies over de juiste contactlenzen voor uw ogen.

De gezondheid van uw ogen

Een goede oogcontrole is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om een bezoek te brengen aan een professionele optometrist in Wassenaar. De specialist van Visser Contactlenzen in Wassenaar zijn perfect in staat om de best passende oplossing voor uw ogen te vinden. U kunt op deze locatie ook terecht voor controle van de ogen van uw kinderen (myopie management) en het aanmeten van lenzen op medische indicatie.

Afbeelding voor Perfecte oogzorg in Wassenaar

Perfecte oogzorg in Wassenaar

Maak een afspraak met onze specialist in Wassenaar en ervaar hoe het voelt om comfortabel en veilig contactlenzen te dragen. Opgelet: in onze vestigingen kunt u alleen pinnen.

Specialisten in Wassenaar – Eyescan Oogzorgkliniek

Deze specialist van Visser Contactlenzen kan in Eyescan Wassenaar helpen bij het aanmeten van contactlenzen.

Route en parkeren locatie Wassenaar

  • Visser Contactlenzen bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken via lift of trap. Boven aangekomen slaat u rechtsaf. Wilt u zich bij de balie aanmelden? Mocht er niemand bij de balie aanwezig zijn, kunt u plaatsnemen in de wachtruimte.

  • De Eyescan oogklinieken in Wassenaar delen een gratis parkeerterrein. De invalidenparkeerplaatsen bevinden zich aan de voorzijde van het gebouw. De algemene parkeerplaatsen bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw.

    Visser Contactlenzen bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken via lift of trap. Boven aangekomen slaat u rechtsaf. Wilt u zich bij de balie aanmelden? Mocht er niemand bij de balie aanwezig zijn, kunt u plaatsnemen in de wachtruimte.

  • De locatie in Wassenaar is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Plan uw reis gemakkelijk via 9292.nl.

    Visser Contactlenzen bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken via lift of trap. Boven aangekomen slaat u rechtsaf. Wilt u zich bij de balie aanmelden? Mocht er niemand bij de balie aanwezig zijn, kunt u plaatsnemen in de wachtruimte.

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.