Zaandam

Koningin Julianaplein 32

1502 DV Zaandam

088 900 80 80 Plan je route Maak een afspraak

Route per auto

Door een interne herstructurering bij Bergman Clinics te Zaandam kan Visser Contactlenzen vanaf 20 april 2023 helaas geen spreekuren meer op deze locatie verzorgen. Na 20 april kunt u terecht op één van onderstaande locaties:

Beverwijk – RKZ Eyescan Oogzorgkliniek
Haarlem – Bergman Clinics Ogen
Amsterdam – Bergman Clinics Ogen

Vanuit de parkeergarage van Bergman Clinics | Ogen Zaandam loopt u door één van de twee gangen onder het gebouw door naar de Zorgboulevard. In het voorportaal vindt u twee liften, waar u de lift naar de tweede etage moet nemen. U stapt direct uit bij Bergman Clinics | Ogen en wordt door hun medewerkers ontvangen. Zij begeleiden u naar Visser Contactlenzen.

Vanuit de richting Amsterdam

Vanuit de Zeeburgertunnel en de Coentunnel bereikt u de A8. U neemt de afslag Zaandam Centrum en rijdt naar de rotonde. U ziet het ziekenhuis aan uw linkerhand. Op de rotonde volgt u de borden naar de parkeerplaats.

Vanuit de richting Leeuwarden / Purmerend

Via de A7 houdt u de richting Zaandam aan. U bereikt dan de rotonde. U ziet het ziekenhuis nu aan uw linkerhand. Op de rotonde volgt u de borden naar de parkeerplaats.

Vanuit de richting Alkmaar

Via de A8 neemt u de afslag Zaandam Centrum. U bereikt dan de rotonde. U ziet het ziekenhuis nu aan uw linkerhand. Op de rotonde volgt u de borden naar de parkeerplaats.

Parkeren

U kunt parkeren in de parkeergarage. Zowel patiënten als bezoekers betalen voor het parkeren. Bij het inrijden van de garage trekt u een kaartje uit de parkeerautomaat. Bij vertrek betaalt u vervolgens bij de betaalautomaat in de garage (de automaten bevinden zich bij de ingang voor voetgangers).

Route met het OV

Vanaf station Zaandam

Vanaf NS station Zaandam kunt u onderstaande bussen nemen. Plan uw reis gemakkelijk via 9292.nl.

  • Bus 64 en 69 richting het Zaans Medisch Centrum
  • Bus 391 en 395
  • Uitstappen bij bushalte Zaans Medisch Centrum

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.