Zaandam

Koningin Julianaplein 32

1502 DV Zaandam

088 900 80 80 Plan je route

Route per auto

In Zaandam zijn wij gevestigd in Bergman Clinics | Ogen. Vanuit de parkeergarage loopt u door één van de twee gangen onder het gebouw door naar de Zorgboulevard. In het voorportaal vindt u twee liften, waar u de lift naar de tweede etage moet nemen. U stapt direct uit bij Bergman Clinics | Ogen en wordt door hun medewerkers ontvangen. Zij begeleiden u naar Visser Contactlenzen.

Vanuit de richting Amsterdam

Vanuit de Zeeburgertunnel en de Coentunnel bereikt u de A8. U neemt de afslag Zaandam Centrum en rijdt naar de rotonde. U ziet het ziekenhuis aan uw linkerhand. Op de rotonde volgt u de borden naar de parkeerplaats.

Vanuit de richting Leeuwarden / Purmerend

Via de A7 houdt u de richting Zaandam aan. U bereikt dan de rotonde. U ziet het ziekenhuis nu aan uw linkerhand. Op de rotonde volgt u de borden naar de parkeerplaats.

Vanuit de richting Alkmaar

Via de A8 neemt u de afslag Zaandam Centrum. U bereikt dan de rotonde. U ziet het ziekenhuis nu aan uw linkerhand. Op de rotonde volgt u de borden naar de parkeerplaats.

Parkeren

U kunt parkeren in de parkeergarage. Zowel patiënten als bezoekers betalen voor het parkeren. Bij het inrijden van de garage trekt u een kaartje uit de parkeerautomaat. Bij vertrek betaalt u vervolgens bij de betaalautomaat in de garage (de automaten bevinden zich bij de ingang voor voetgangers).

Route met het OV

Vanaf station Zaandam

Vanaf NS station Zaandam kunt u onderstaande bussen nemen. Plan uw reis gemakkelijk via 9292.nl.

  • Bus 64 en 69 richting het Zaans Medisch Centrum
  • Bus 391 en 395
  • Uitstappen bij bushalte Zaans Medisch Centrum

Visser Contactlenzen

De beste oplossing, de beste zorg.